Zoeken naar vakantie

Object
Land
kies

Gebieden
kies
Selecteer het land
Steden
kies
Selecteer een gebied
Aankomst Vetrek
Accommodatie
kies
Voorwaarden
kies


Aantal personen
0
Prijs per persoon

Top bestemmingen

Fazana

Kroatië > Istrië

Fažana stadje is gelegen in het zuidwestelijke deel van Istrië, 8 km ten noordwesten van Pula. U heeft ook de gelegenheid om vanuit Fažana het wereldberoemde en populaire toeristische bestemming te bezoeken, het eiland Brioni, voormalige zomerverblijf van Tito(ex- president van Jugoslawië), een van de meest bezochte nationale parken.
Fazana is ook een vissersdorp en het grootste deel van inwoners van deze stadje zijn vissers. V zomer speelt gastheer voor diverse evenementen en feesten met een proeverij van lokale producten, vooral diverse vissoorten en kaas.
In de omgeving zijn erg veel wijngaarden en boomgaarden. Een bekende wijn die hier vandaan komt is Malvasia wijn. Onlangs, Fazana werd het middelpunt van de belangstelling en de beroemde Kroatische zangers en speelt vaak gastheer voor openluchtconcerten of een avondje van vermaak voor lokale toeristen.
Het stadje Fažana is voor een rustige vakantie, maar toch zijn ook hier menig restaurants, nachtclubs, hotels te vinden.
De stranden zijn meestal kiezel, goed onderhouden en geschikt voor een verblijf met jonge kinderen.

Porec

Kroatië > Istrië

De toeristische bestemming van Istrië is de stad Porec met ca. 8000 inwoners. De stad heeft vele toeristische attracties, de meest waardevolle zijn Euphrasian basiliek van het 6e eeuw, geregistreerd bij UNESCO.
De stad heeft een breed assortiment van particuliere accommodaties en hotels. De stranden zijn kiezelstranden en rotsachtige en hebben een blauwe vlag(het beste stranden van Europa). De stad heeft een rijk aanbod aan sportactiviteiten zoals windsurfen, zeilen, tennis, fietsen en anderen.
In de omgeving van Porec zijn zeer veel hotels van de plaats Lanterna tot Bijela Uvala. De meeste zijn uitgerust met een zwembad en veel attracties voor kinderen. De verbinding tussen de plaatsen zijn goed. Er rijdt een kleine toeristische trein.
In de zomer zijn hier festivals, concerten, dansavonden met live muziek en nog veel meer. De grootste discotheek in de stad Porec is Byblos in Zelena Laguna of Aquarium in het centrum. De stad Porec is zeer geschikt voor alle leeftijden.

Pula

Kroatië > Istrië

Stad Pula is gelegen in het zuiden van het schiereiland Istrië en heeft ongeveer 62.000 inwoners. Het is ook de grootste stad van Istrië. Heeft een eigen haven en luchthaven.
Wij kunnen u een heleboel culturele monumenten uit de Romeinse tijd aanbieden. Amfitheater uit Pula is de tweede grootste en belangrijkste in de wereld.
De stad is een populaire toeristische bestemming. In de omgeving van Pula is Brioni, ooit Tito's zomerresidentie, die is nog steeds een van de meest bezochte nationale parken.
Deze bestemming is geschikt voor jongeren, die daar heen kunnen gaan voor entertainment, maar ook voor ouderen of gezinnen met kinderen.
Stranden in de omgeving zijn zowel kiezel- en rotsachtig. Er zijn veel hotelcomplexen met een rijk programma en attracties voor kinderen.

Rovinj

Kroatië > Istrië

De stad en de haven van Rovinj ligt 36 km ten noordwesten van Pula en heeft ca. 13.000 inwoners en is een van de meest populaire vakantieoord van Istrie.
Door de oude uitstraling van de stad is dit een van de meest pittoreske steden in Kroatië. Het beschikt over een rijke subtropische vegetatie. Landbouw is gericht op wijnbouw, de bekendste hiervan is Malvasia.
Wij kunnen u een heleboel historische monumenten aanbieden zoals St. Euphemia's Kerk uit de 18e eeuw, hebt barokke stadhuis klokkentoren uit de 17e eeuw, Romaanse kapel van de Heilige Drie-eenheid uit de 13e eeuw, en nog veel meer. De stranden zijn kunstmatig aangelegd grind, beton en rotsachtig en worden dan ook beloond met een blauwe vlag(het beste stranden van Europa).
Er zijn prachtige dennenbossen naar de stranden.
Er zijn een heleboel hotelcomplexen met accommodatie en een rijk aanbod aan sportieve activiteiten. De weersomstandigheden zijn hier uitstekende om te windsurfen, onderwater vissen, zeilen, duiken, waterskiën, fietsen, en anderen.
In de zomer zijn er geregeld vissen festivals, concerten, dansavonden met live muziek en er is een rijk aanbod aan disco's en nachtclubs.

Top
bestemmingen
Last
minute
Nieuwe
artikelen
Actieve
vakantie